Podrška

PC servis HITNO pruža podršku za računalne usluge:servis računala u Zagrebu - dolazak kod korisnika

 • vlasnicima poduzeća svih veličina dolaskom u ured


 • kućnim korisnicima dolaskom kod naručitelja.

 • PC servis HITNO specijaliziran je za IT mreže, servis računala, instalacije programa, uklanjanje virusa, optimatiziranje PC-a. Svoje usluge vršimo na sljedeće načine:

  Stojimo Vam na raspolaganju sa uslugama:

 • dolaskom kod naručitelja usluge

 • kod nas u našem servisu.

 • preko interneta za stalne korisnike naših usluga.


 • Servis PC-a DOLAZAK

  Za korištenje naše usluge dolaska, u slučaju da se problem vezan za Vaše računalo ne može riješiti preko internet veze, na Vaš poziv šaljemo prvog slobodnog servisera na dogovoreno mjesto.

  KOD KORISNIKA

  Servis računala koji se obavlja kod korisnika je instalacija operativnog sustava, većih programa, pojedinih drivera koji su neophodni za rad računala, nepostojanje adsl-a (brzog interneta).

  U SERVISU

  U slučaju da nemate vremena da naš serviser obavlja servis kod Vas, on će preuzeti Vaš PC koji nosi u servis i nakon obavljenog posla u roku 24 sata vrši povrat uredno servisiranog računala i izdaje Vam dokument RADNI NALOG u kojem piše kompletno obavljeni posao i utrošeni materijal te tim dokumentom ostvarujete jamstvo na servis.


  Servis PC-a PREKO INTERNETA

  Za korištenje naše usluge preko interneta potrebno je da korisnik posjeduje ADSL (brzi internet). Za početak korištenja usluge Internet servisa potrebno je uputiti poziv našem centru, 091/5095-311, gdje æete na Vaš e-mail dobiti kratke upute i program preko kojeg ćemo izvršiti popravak Vašeg računala. Program se pokrene i našem operateru kažete svoj ID broj koji je jasno vidljiv na programu. Nakon toga naš operater se spaja na Vaše računalo i vrši popravak. Cijelo vrijeme dok traje popravak Vi možete gledati na vašem ekranu rad hitni popravci PC | PC servisoperatera te mu možete ukazati na greške koje vam se javljaju.

  U slučaju da posjedujete mikrofon, slušalice ili zvučnik možete instalirati skype program i preko njega ostvariti besplatnu komunikaciju sa našim centrom.

  Pogodnost ove usluge je u tome što sve radite iz udobnosti Vašeg doma. U slučaju da problem nije rješiv putem interneta (hardware kvarovi, instalacija operativnog sustava i ostalo) osiguran Vam je dolazak i servis komponenti.